Spill en demon i rollespillet Shadows Awakening

Bli mektigere ved å spise sjelene til døde helter – men pass på, så de ikke tar over makten.

Jeg har hatt Shadows Awakening på «kommende spill jeg bør skrive sak om»-lista en stund, og nå som utgiver Kalypso Media har annonsert en forhåndsbestillingsgreie der man får tilgang på en tidlig versjon av spillet, virket dette som et godt tidspunkt å endelig få ut fingeren.

Så mange (rolle)spill, så lite tid!
Så mange (rolle)spill, så lite tid!

Du er … The Devourer!

Shadows Awakening er altså et kommende rollespill satt til det i mine øyne litt undervurderte Heretic Kingdoms-universet. Spillet gir deg kontroll over en demon ved navn The Devourer (hm!), og nå har du tenkt å spise sjelene til avdøde helter for å ta over verden.

Greia med disse sjelene er at de så vil fungere som egne avatarer (som du tilsynelatende kan veksle mellom) i spillets sanntidsbaserte kamper. Men de er ikke hjerneløse zombier, og har sin egen personlighet og tanker om både deg og de andre heltene du velger å «ta med deg» på veien. Så blir jo spørsmålet hvem som til syvende og sist er sjefen – deg eller dem?

Søt liten fugl.
Søt liten fugl.

Ellers loves vi en stor verden som må utforskes, gåter som må løses, og muligheten til å skreddersy egne gjenstander. Utviklerne mener det vil ta over 20 timer å fullføre spillet, og skryter blant annet av stemmeskuespill med kjentfolk som Tom Baker på rollelisten.

Spillet slippes utpå sensommeren, men forhåndsbestillingsopplegget jeg snakket om tidligere starter i dag (på Steam). Det virker ærlig talt som en «early access»-sak uten navnet «early access», bare at du også får flere andre bonusgreier om du velger å punge ut nå. Fullversjonen kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.