Pure Rock Crawling byr på annerledes bilkjøring

Veier er for pyser.

Faste lesere vil kanskje ha fått med seg at jeg har stor sans for litt merkelige simulatorer, og spesielt den typen som lages av enkeltpersoner eller små team som brenner for det de lager spill om. At Pure Rock Crawling vekker interessen min, bør derfor ikke komme som noen gedigen overraskelse.

Kjør forsiktig!

Du må kjøre gjennom disse portene. Og ikke krasje i kjeglene!
Du må kjøre gjennom disse portene. Og ikke velte kjeglene!

I dette spillet, som slippes i «early access» i løpet av morgendagen, setter du deg bak rattet på ulike offroadbiler, og må prøve å komme deg gjennom «baner» satt til steinrøyser, fjellsider og så videre. Du må være rolig og tålmodig, og hele tiden analysere terrenget foran (og bak) for å finne ut hvordan du skal komme deg videre.

Utvikleren sier at spillet er bygd rundt et ønske om å lage den beste mulige simuleringen av dekk og støtdempere. Han forteller at spillet allerede er fullt spillbart, men at det trenger mer finpuss og nye funksjoner. Planen er at det skal være i «early access» i seks til ti måneder.

Her har du den obligatoriske traileren (musikk er tydeligvis ikke noe som har fått spesielt mye av utviklingsbudsjettet):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.