Serious Sam 4: Planet Badass er annonsert

Men tittelen er omtrent det eneste vi vet om spillet.

Serious Sam-serien har tradisjonelt levert massevis av eksplosiv førstepersons skytespill-moro, og nå er det altså offisielt annonsert at serien får et nytt spill. Serious Sam 4: Planet Badass vil bli presentert på årets E3-messe, og … vel, det er vel egentlig det vi vet.

Ingen ørkenmiljøer!

Samme bilde som over, bare litt større.
Samme bilde som over, bare litt større. Tipper det hadde vært uklokt å holde en hagle slik i virkeligheten, men nå er jo ikke jeg Serious Sam.

Eller vent, utgiver Devolver Digital røper én ting til, som du kanskje vil sette pris på om du spilte seriens forrige spill og ble litt lei av ørkenmiljøene: Serious Sam 4: Planet Badass skal ikke ha ett eneste ørkennivå. Vi får håpe det ikke bare betyr at Croteam har byttet ørknene ut med sumper eller noe slikt, og at vi faktisk får litt mer visuell variasjon denne gangen.

I teaser-filmen under kan vi også se at mange av fiendene fra tidligere spill vender tilbake for å gjøre livet surt for Sam. Det hadde vel ikke vært et Serious Sam-spill uten de irriterende fjolsene som sprenger seg selv i luften.

Om du ikke kjenner til serien fra før, er det altså snakk om førstepersons skytespill med rimelig intens action, der du omringes av horder av fiender. Står du i ro, kan du regne med å bli drept rimelig kjapt, og den mest effektive måten å ta knekken på alt det utenomjordiske monsterpakket på er ofte å bare rygge full fart i sirkel, mens du plaffer løs på alt som jager deg.

Det forrige skikkelige Serious Sam-spillet kom så langt tilbake som i 2011. I mellomtiden har Croteam blant annet stått for The Talos Principle, som er … et litt annerledes spill. Det skal også få en oppfølger. Men her er altså teaseren fra Serious Sam 4:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.