Sci-fi-eventyret Elea ser flott ut

Det er i alle fall ingen mangel på glinsende overflater i dette futuristiske førstepersonseventyret.

Elea beskrives som et surrealistisk science fiction-eventyr, satt til år 2073. En mystisk sykdom herjer jordkloden, og for å øke menneskehetens sjanser til å overleve ble en rekke folk som ikke hadde blitt smittet sendt til en exoplanet ved navn Solace, for å starte en ny koloni der. Men kontakten med koloniskipet ble brutt, og nå har det gått 13 år uten at man har hørt noe.

Man har ikke støv i fremtiden.
Man har ikke støv i fremtiden.

Du spiller forskeren River Elea Catherine Jones, som nå sendes på en ekspedisjon for å finne ut hva som skjedde med koloniskipet. For deg er oppdraget personlig, ettersom mannen din var på koloniskipet.

Tidliglansering

Elea er et episodebasert spill, og den første episoden ble akkurat lansert i «early access» på Steam (en Xbox One-versjon skal følge senere). Utviklerne sier at episoden er fullstendig spillbar fra start til slutt, men at de gjerne vil ha brukernes tilbakemeldinger for å finne ut hva som kan gjøres bedre med tanke på handlingen, flyten og spillelementene. Dessuten har ikke spillet noen øvingsdel enda.

Enn så lenge er det veldig få tilbakemeldinger og brukeranmeldelser, så det er vrient å bedømme spillet akkurat nå. Men det ser i alle fall veldig flott ut på skjermbildene og i trailerne, og prisen er bare 33 kroner med lanseringsrabatt, så det frister litt å ta sjansen. Utviklerne påpeker at prisen vil gå opp litt når spillet går ut av «early access», om to-tre måneder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.