Svensk utvikler med spennende snøbrettspill

The Snowboard Game fokuserer på realistisk fysikk fremfor arkademekanismer.

Snøbrett er kanskje ikke noe jeg har erfaring med i virkeligheten, men nylanserte The Snowboard Game virker likevel litt spennende. Dette er nemlig et snøbrettspill der mekanismene er litt mer simulatorpregede enn i flesteparten av spillene i samme gate, og skal vi dømme etter brukeranmeldelsene faller dette i god jord hos de som har prøvd det.

Snø... grøss.
Snø… grøss.

Flere fjellområder

Spillet byr også på en slags historiedrevet karrieremodus, samt asynkron flerspiller der du kan konkurrere i ligaer med andre spillere. Det virker som flerspiller og enspiller er knyttet sammen, slik at du for eksempel må fullføre noen enspilleroppdrag for å få tilgang til gjevere ligaer på nettet.

Ellers loves vi fem fiktive fjellområder å suse rundt i, og muligheten til å designe egne utfordringer (eller spille utfordringer laget av andre spillere). Spillet er ute på Steam nå, der det koster en hundrings. Ta en titt på traileren hvis du tror dette kan være noe for deg:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.