Sonic Mania slippes i ny utgave

Sonic Mania Plus skal være den definitive versjonen av 2D-plattformspillet.

Sonic har ikke overlevd de siste 20 årene like godt som erkerivalen Mario, men med fjorårsutgivelsen Sonic Mania fikk de som elsket de gamle Sonic-spillene fra Mega Drive en godbit i form av et 2D-plattformspill i klassisk nittitallsstil. Til sommeren (17. juli, for å være eksakt) kommer Sonic Mania Plus, som er en ny og forbedret versjon av spillet.

Mange forbedringer

Sonic Mania Plus skal skilte med en modus der alle brettene og «bossene» har blitt oppgradert i «remix»-utgaver, samt to nye figurer (Mighty the Armadillo og Ray the Flying Squirrel), lagremuligheter og en konkurransemodus for fire spillere. Flere mellomsekvenser loves vi også.

Den nye versjonen blir ikke gratis for tidligere eiere, men det ser ut som man vil kunne kjøpe den til redusert pris om man allerede har originalen på systemet sitt. Spillet slippes på alle de originale plattformene, altså PC, Switch, Xbox One og PlayStation 4. Her er en ny trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.