Zzap!64 får spesialutgave

Folkefinansieringskampanjen for Zzap!64 Annual 2019 har allerede nådd målet.

Mange Commodore 64-eiere husker utvilsomt spillbladet Zzap!64, som fikk en helt spesiell plass i miljøet rundt plattformen – spesielt i Storbritannia. Bladet debuterte i mai 1985, og holdt det gående helt til november 1992. I ettertid har det blant annet fått et spesialnummer distribuert med Retro Gamer, og nå er det et nytt prosjekt på gang.

Nye spill anmeldt på gammelt vis.
Nye spill anmeldt på gammelt vis.

Anmeldelser av nye Commodore 64-spill

Det heter Zzap!64 Annual 2019, og vil være en hardback-bok på 112 sider som i hovedsak dreier seg om Commodore 64-spill lansert i løpet av de siste ti årene. Disse vil anmeldes på samme måte som vanlige spill ble anmeldt i de gamle bladene, og Zzap!64-veteraner som Julian Rignall og Robin Hogg vil være med på prosjektet.

I tillegg vil boken inneholde artikler skrevet av veteraner fra Commodore 64-scenen, slik som Simon Butler og Mel Croucher. Det kommer også med et helt nytt coverbilde, laget av den gamle Zzap!64-kunstneren Oliver Frey.

Om dette høres ut som et interessant prosjekt, kan du svippe innom prosjektsiden på Kickstarter for mer informasjon. Det koster i utgangspunktet 15 pund å skaffe seg en kopi av boka, men med frakt til Norge blir det raskt mye dyrere – 24 pund, eller 266 kroner. Dessverre er det ikke noe pdf-alternativ denne gangen.

Kickstarter-målet ble nådd mens jeg skrev denne artikkelen. Lanseringen skal etter planen finne sted i september, og det er serie-Kickstarterne Fusion Retro Books som står bak prosjektet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.