Hjernetrim med forvirret tyngdekraft

Etherborn vil by på hjernetrim og plattformhopping i Escher-aktige miljøer.

Hvis du noen gang har latt deg fascinere av tegningene til M. C. Escher, vil kanskje Etherborn være av interesse. Dette er et hjernetrimspill satt til en verden der tyngdekraften sliter litt med retningssansen, og alltid ser ut til å være låst til overflaten du står på.

Se opp!
Se opp!

Her må du navigere deg gjennom miljøer ikke helt ulike de i Eschers tegninger, og manipulere dem på ulike måter for å låse opp nye veier videre. I tillegg byr spillet på plattformhopping og utforsking. Det ser også ut til å få ganske så flott grafikk, og et dynamisk lydspor.

Folkefinansiering

Akkurat nå driver utviklerne av Etherborn på med litt folkefinansiering via Fig, der spillet allerede har samlet inn cirka 40 prosent av budsjettet (og har over 34 dager igjen av kampanjen). Sjansene ser med andre ord ut til å være gode for at finansieringen lykkes.

Planen er at lanseringen skal finne sted i løpet av årets fjerde kvartal, og spillet kommer til PC, Switch, Xbox One og PS4. Alle disse versjonene er mulige å få fatt i via folkefinansieringskampanjen (ofte er det jo kun PC-versjonen som er tilgjengelig som belønning i slike kampanjer). Her er noen videoer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.