Nå kan du teste Civilization IV-designerens Mars-strategispill gratis

Offworld Trading Company har en gratishelg på Steam.

Jeg skriver vanligvis ikke om spill som er gratis å spille i et begrenset tidsrom, men tenkte å gjøre et lite unntak for Offworld Trading Company fra Mohawk Games – det er et veldig artig strategispill, som jeg ikke tror helt har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Du kan kanskje ikke sende hærer for å utslette fienden, men du kan skape trøbbel for dem.
Slik ser spillet ut.

Tjen deg rik på Mars

Offworld Trading Company handler om å bygge opp en koloni på Mars, men her er ikke målet å skape noen lysende fremtid for menneskeheten. I stedet må du tjene så mye penger som mulig, og det helst så raskt som mulig. Hvis ikke kan du se frem til å bli kjøpt opp av konkurrentene dine. Når det skjer, er nemlig spillet over.

I motsetning til mange andre strategispill av denne typen, er Offworld Trading Company et spill som lett lar seg fullføre på en halvtimes tid, og det er dessuten vanedannende nok til at man raskt starter på nytt. Jeg skrev noen ord om «early access»-versjonen her på Spillhistorie.no, men vær oppmerksom på at det er lenge siden Offworld Trading Company forlot «early access», og det har også blitt utviklet videre siden fullversjonen ble lansert.

Spillet ble designet av et team ledet av Soren Johnson, som tidligere har stått for det som kanskje er det beste (eller i det minste best mottatte) Civilization-spillet på denne siden av tusenårsskiftet, nemlig Civilization IV.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.