Lizard er et nytt spill for NES

Spillet selges både på Steam og på fysisk NES-kassett.

Om du elsker spillene for Nintendo Entertainment System, bør du vurdere å ta en titt på Lizard, et nytt plattformspill laget for nettopp denne klassiske konsollen. Du kan kjøpe spillet i fysisk utgave for ekte maskinvare, men du kan også kjøpe det på Steam og spille det på en PC, Mac eller Linux-maskin.

Ekte NES-spill uansett plattform

Steam-versjonen kjører via en emulator, så det er et NES-spill du spiller selv om du bruker PC-versjonen. Det betyr at spillet fungerer innenfor alle de begrensede rammene klassiske NES-spill gjorde.

Lizard er altså et todimensjonalt plattformspill, og det er ikke bare teknologien som er «gammeldags». Utvikleren advarer for eksempel om at det er rimelig vanskelig, selv på den letteste vanskelighetsgraden. Ellers loves vi massevis av forskjellige nivåer og fiender, og muligheten til å plukke opp mengder av mynter «av tvilsom verdi».

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Vil du se hvordan spillet funker, så kan du ta en titt på denne traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.