Prøv deg som bush-pilot i Deadstick

Den spennende flysimulatoren har fått utgiver, lanseringsvindu og ny trailer.

Etter den triste nyheten om at flysimulatoren Flight Sim World har blitt kansellert, er det på tide med noen gode nyheter fra samme sjanger. Deadstick: Bush Flight Simulator har nemlig gitt livstegn fra seg igjen, og nå viser det seg at det har blitt snappet opp av utgiveren The Irregular Corporation. Det har også fått en ny (kort, men kul) trailer, og lanseringsvindu: Sent i 2018.

Ikke forvent jevne overflater på rullebanene.
Ikke forvent jevne overflater på rullebanene.

Pilot i villmarken

Deadstick finner sted i et fiktivt landskap inspirert av Alaska og Idaho. Her spiller du en bush-pilot, altså en mann eller kvinne som tjener til livets opphold ved å frakte forsyninger rundt i et stort villmarksområde, der rullebanene enten er svært enkle, eller nærmest fraværende (derav de store hjulene på flyet ditt).

Spillet har en åpen kampanjemodus der du må prøve å tjene penger ved å ta ulike jobber. Samtidig må du regne med å bruke en del penger også, for flyet ditt må jevnlig vedlikeholdes. Utviklerne skryter av en realistisk simulering av ulike komponenter som slites ut, og hvis ting ikke er i god stand, kan de feile mens du er i lufta.

Ellers loves vi dynamisk og realistisk vær, muligheten til å manuelt plassere lasten (slik at flyet har riktig balanse i lufta), en avansert fysikkmodell og en fullt fungerende («study level») cockpit der alle instrumentene og bryterne er simulert i detalj. Grafikken ser heller ikke gal ut, takket være Unreal-motoren. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.