Ta en titt på traileren til Atomic Heart

Førstepersons skytespill satt til Sovjetunionen i en alternativ tidslinje. Traileren er … noe for seg selv.

Moskva-baserte Mundfish jobber med et førstepersons skytespill ved navn Atomic Heart, og skal vi dømme etter traileren (som jeg har lagt inn under), blir ikke dette spillet helt som Call of Duty.

Aner ikke!
Aner ikke!

Vitenskapen har gått for langt

Handlingen finner sted i en alternativ tidslinje, midt i Sovjetunionens storhetstid. Et hemmelig prosjekt har tilsynelatende gått galt, og du sendes for å undersøke. Forutsigbart nok finner du ut at, joda, prosjektet har gått veldig galt. Intelligente roboter og levende døde er to av ingrediensene i katastrofen (men ikke de eneste).

Så forferdelig mye mer om selve spillet vet vi ikke, annet enn at det kommer til PC (Steam), PS4 og Xbox One og skal lanseres i år. Det bruker Unreal-motoren. Antakeligvis kommer det også til å få en rimelig høy aldersgrense, for traileren under sparer ikke på blodet. Her er den:

Kult, eller hva? Førstepersons skytespill er egentlig en av favorittsjangerne mine, men storspillene i sjangeren har en tendens til å være like spennende som, eh, vanlige AAA-spill. Om dette spillet blir like artig som det ser ut, har jeg i alle fall to skytespill å glede meg til i år (det andre er jo selvfølgelig Metro: Exodus).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.