Hyper Sentinel er en liten nostalgibombe

Uridium-aktig action med herlig presentasjon, lansert av folkene bak den gamle utgiveren Hewson.

Hyper Sentinel er et sideskrollende romskytespill laget i samme stil som Andrew Braybrook-klassikeren Uridium, der du styrer et lite romskip som må ta ut store hangarskip i verdensrommet ved å sprenge i stykker ulike mål på skipene. Hyper Sentinel følger den grunnleggende originaloppskriften ganske tett, men byr på massevis av våpen, bosser og måter å score poeng på.

Hyper Sentinel med «normal» grafikk.
Hyper Sentinel med «normal» grafikk.

I tillegg har det temmelig kul, retroinspirert presentasjon, med herlig musikk (en moderne vri på åttitalls spillmusikk, som du dessverre ikke får noe særlig godt inntrykk av i traileren) og mulighet til å spille med CRT-filter og fargepaletter inspirert av Commodore 64 og ZX Spectrum.

Moro så langt

Jeg har bare spilt spillet i noen minutter selv, så jeg skal ikke akkurat anbefale det på bakgrunn av egen spilling, men jeg syntes spillet er skikkelig moro så langt. Det er noen anmeldelser der ute, for Xbox One og Switch, og de er generelt positive.

Spillet er sluppet for PS4, Switch, Xbox One og Steam. Utgiveren er Huey Games, som er en arvtager til den originale utgiveren av Uridium, nemlig Hewson Consultants. Originalskaperen Andrew Braybrook er imidlertid ikke involvert. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.