Svenskutviklede Lake Ridden byr på overnaturlige eventyr

Lake Ridden er et førstepersons eventyrspill med massevis av gåter.

Lake Ridden er et førstepersons eventyrspill der du får rollen som ei 13 år gammel jente ved navn Marie. Du har reist på campingtur i skogen med din yngre søster og vennene hennes, og etter en krangel stikker søsteren din av – og blir borte. Når du begynner å lete etter henne, finner du i stedet et gammelt og forlatt hus, fullt av mysterier.

Nei, det ser ikke ut som en gåsimulator.
Nei, det ser ikke ut som en gåsimulator.

Gåter og utforskning

De svenske utviklerne understreker at Lake Ridden verken er noen «gåsimulator» eller grøsserspill, og beskriver det som et historiedrevet eventyr med massevis av gåter. Disse gåtene beskrives som utfordrende, men det er selvsagt alltid litt vrient å vite hva spillutviklere legger i dette begrepet nå for tiden.

Traileren får i alle fall spillet til å virke ganske kult og stemningsfullt. Spillet er ute på både GOG, Steam og Humble. Merkelig nok er det ganske stor forskjell i prisen; jeg tror nok jeg ville kjøpt det på Steam (126 kroner med lanseringsrabatt) fremfor GOG (173,70 kroner med rabatt). Her er traileren:

Og her er en annen teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.