Utforsk en verden full av «søte» småkryp

AntVentor er et eventyrspill som kombinerer håndtegnet grafikk med makrofotografi.

Om du syntes edderkoppen i toppbildet er søt, kan du glede deg til å treffe langt flere småkryp som henne i pek-og-klikk-eventyret AntVentor. Her spiller du nemlig ei maur som legger ut på eventyr i en «fotorealistisk makroverden», laget ved hjelp av en kombinasjon av makrofotografi og håndtegnede figurer.

Smil litt, da!
Smil litt, da!

Første spill i AntTrilogy

AntVentor ser ut til å være en rimelig kort affære, og skal være det første spillet i en trilogi. Vi loves massevis av humor, og en enkel men spennende handling (som har en liten vri på slutten). Spillet koster kun 40 kroner på Steam (og 4,50 euro på Humble), og støtter Windows, Linux og MacOS. Mobile utgaver finnes også.

Da jeg først så skjermbildene, tenkte jeg at AntVentor antakeligvis kom til å ha ganske statisk grafikk, i og med at så mye er basert på fotografier. Men som du kan se av traileren under, er ikke dette tilfellet i det hele tatt, og det ser faktisk ganske flott ut i mine øyne:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.