Spennende nytt Age of Wonders-spill på vei

Bygg futuristiske imperier i Age of Wonders: Planetfall.

Paradox har nylig annonsert Age of Wonders: Planetfall, fra deres nyervervede utviklerstudio Triumph. Spillet beskrives som en imperiebygger som kombinerer taktisk turbasert kamp med kolonibygging, og sånn bortsett fra at science fiction-aspektet ser det ut til å ha mye til felles med de tradisjonelle Age of Wonders-spillene.

Age of Wonders-spillene har alltid vært flotte.
Age of Wonders-spillene har alltid vært flotte.

Enda et skritt i Civilizations retning?

Det virker imidlertid som 4X-elementene har blitt litt styrket, for Age of Wonders: Planetfall skilter blant annet med flere mulige måter å vinne på, og diplomatisystemet virker også litt mer utbrodert (basert på den korte beskrivelsen på Steam-siden). Vi loves en «dyp enspillerkampanje» og muligheten til å spille på dataskapte verdener.

Om du ikke har vært innom Age of Wonders-serien før, kan spillene beskrives som turbaserte strategispill der man bygger opp imperiet sitt på et Civilization-aktig oversiktskart. Her kan man bygge opp hærer bestående av en viss mengde enheter, og når disse havner i kamp får man mulighet til å ta direkte kontroll over de ulike styrkene på slagmarken i en egen kampmodus.

Age of Wonders: Planetfall skal lanseres i løpet av 2019, og kommer både til PC og konsoll (uten at det spesifiseres hvilke konsollplattformer det kommer til). Her er annonseringstraileren:

 

 

En kommentar om “Spennende nytt Age of Wonders-spill på vei”

  1. Hmm, vet ikke om det skiftet… Ikke at jeg synes aow3 var så bra i forhold til de tidligere spillene heller (har ennå ikke kjøpt exp)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.