Castlevania-veteran med nytt spill

Bloodstained: Curse of the Moon kommer fra den japanske veteranen Koji Igarashi. «Metroidvania»-spillet er ute nå.

Det kommer alt for mange retroinspirerte spill ut på Steam til at det er mulig å få med seg alt, men noen har litt bedre stamtavle enn andre. For eksempel det ferske NES-aktige plattform/actionspillet Bloodstained: Curse of the Moon, som kommer fra Koji Igarashi og Inti Creates.

Dette virker som en boss.
Dette virker som en boss.

Igarashi var en av de viktigste utviklerne på Castlevania: Symphony of the Night, og hovedansvarlig for Castlevania Chronicles og Castlevania: Harmony of Despair.

Delmål i en folkefinansieringskampanje

Bloodstained: Curse of the Moon er faktisk et biprodukt av en folkefinansieringskampanje for et mye større spill i samme sjanger, nemlig Bloodstained: Ritual of the Night, som skal være en åndelig oppfølger til tidligere nevnte Symphony of the Night. Curse of the Moon var nemlig et eget «stretch goal».

Spillet finner sted i et mystisk slott befolket av demoner, og din oppgave er ikke overraskende å ta knekken på dem. Du spiller demonjegeren Zangetsu, og kan rekruttere andre helter underveis. Valgene av medsammensvorne vil påvirke vanskelighetsgraden og muligens også hvilken avslutning du får.

Her er en trailer, med en introduksjon av Igarashi selv:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.