Retrotimen: Kirby Star Allies

Gjengen i Retrotimen har sett superheltfilmen Black Panther, og spilt Kirby Star Allies på Switch.

Ukens episode av podcasten Retrotimen starter med en liten runde om hva den faste gjengen har holdt på med siden sist, der vi får en liten forsmak på en mulig fremtidig episode om Donkey Kong: Tropical Freeze på Switch.

Hopp og sprett.
Hopp og sprett.

Black Panther og Kirby

Deretter hopper de over på ukens film, som er superheltfilmen Black Panther. Den har fått mye god kritikk, og gjengen i Retrotimen likte den også – men direkte superimponert virker de ikke.

Ukens spill er Nintendos Kirby Star Allies, som er ute på Switch. Mens Remi og Lars syntes det rett og slett ble litt for hektisk, har Otto storkost seg med det fargerike plattformspillet. Hør hvorfor i podcasten. Det hele avsluttes med en prat om Retrospillmessen.

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.