FlatOut-utviklerens nye bilspill forlater «early access»

Det er «bare» 1611 dager mellom tidliglanseringen og fullversjonens lanseringsdato.

Jeg må innrømme at jeg noen ganger mistet troen på at Bugbears nye bilspill, Wreckfest, noensinne skulle bli ferdig. Etter evigheter i «early access» – der utviklingen noen ganger så ut til å gå bakover og ikke fremover – virket det nesten som bilspillenes svar på Duke Nukem Forever.

Jeg som akkurat hadde lakkert den.
Jeg som akkurat hadde lakkert den.

Så kom heldigvis spillutgiveren THQ Nordic inn i bildet, og ting ser ut til å ha gått ganske greit i de siste månedene. Nå er faktisk spillet straks klart for full lansering – den 14. juni, 1611 dager etter tidligutgivelsen, slippes fullversjonen på PC. Konsollversjonen (PS4 og Xbox One) kommer den 20. november.

Vraking av gamle biler

Lanseringsversjonen kommer blant annet med en ny utfordringsmodus der du får sette deg bak rattet (eller spakene) på en rekke kjøretøy neppe skapt for racing (slik som skurtreskere). Den vil også la deg skreddersy bilene dine på nye måter.

Førstepersons synsvinkel er et must.
Førstepersons synsvinkel er et must.

Selve spillet er altså et bilspill laget i samme stil som FlatOut-spillene. Her får du kjøre gamle, mørbankede biler av typen vi gjerne ser på bilcross-arrangementer rundt en rekke forskjellige baner, der kollisjoner er uunngåelige og veibanen etter hvert blir full av dekk, bildeler og annet skrap.

Spillets fysikksimulering er nok hakket mer realistisk enn i arkadebilspill flest, og det samme er skademodellen (noe som ikke bør komme som noen overraskelse for FlatOut-veteranene).

På tross av at pessimismen min rundt spillets ferdigstillelse, har jeg hatt det såpass moro med tidlige versjoner av Wreckfest at jeg ikke har angret på at jeg kjøpte det. Nå er det lenge siden sist jeg prøvde spillet, men forhåpentligvis får jeg tatt en runde eller to når fullversjonen slippes.

Her er en cirka ett år gammel trailer (mulig du bør skru ned lyden):

En kommentar om “FlatOut-utviklerens nye bilspill forlater «early access»”

  1. Ja for det har liksom vært greia med dette spillet, pengene var ikke bortkastet fra dag 1! Utrolig morsomt spill, som til tross for en lang early access har vært gøy hele veien :) . Men bra spillet endelig er ferdig snart.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.