Racingspillet Antigraviator ser gøy ut

Det nye spillet byr på Wipeout-aktig racing på berg og dalbane-aktige fremtidsbaner.

Iceberg Interactive har tatt en liten pause fra alle romstrategispillene sine, og lanserer neste uke et Wipeout-aktig racingspill ved navn Antigraviator. Det ser rimelig moro ut, og hvis du vil kan du teste om det er så gøy som det ser ut, ettersom utviklerne i Cybernetic Walrus nylig lanserte en spillbar demo.

Sofaflerspiller er alltid en bonus.
Sofaflerspiller er alltid en bonus.

Futuristisk racing

Antigraviator foregår altså i fremtiden, nærmere bestemt år 2210. Biler er tydeligvis en saga blott, og nå kjører man rundt i rakettfarkoster med kraftfelt som kansellerer tyngdekraften. Men racing er fortsatt noe man liker, og den nye teknologien leder til ganske så spektakulære baner.

Spillet skilter med en rekke verdener og baner, muligheten til å spille kampanjemodus der du gradvis låser opp nye deler og racingfarkoster, lokal flerspiller for fire spillere via delt skjerm, nettbasert flerspiller og så videre. Grafikken er det Unity-motoren som står for, og det hele akkompagneres av femten låter.

PC-lanseringen finner altså sted den 6. juni, mens versjoner for PS4 og Xbox One slippes etter sommeren. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.