Space Hulk: Tactics er annonsert

Blir en trofast adaptering av brettspillet fra Games Workshop.

Jeg får fortsatt frysninger når jeg hører navnet Space Hulk, takket være taktikkspillet fra tidlig på nittitallet som skremte vettet av meg med sine klaustrofobiske 3D-miljøer og uhyggelige fiender. Men man sier jo at den beste måten å overkomme en fobi på, er ved å oppsøke det man er redd for. Så kanskje Space Hulk: Tactics er noe jeg bør ta en titt på.

Burn it with fire!
Burn it with fire!

Brettspill-taktikk i 3D

Dette nyannonserte spillet skal være en trofast overføring av brettspillet Space Hulk, der du får kontrollere enten en gjeng med Space Marines eller Genestealers (altså de som ser ut som «aliens»). Spillet lar deg velge mellom fire forskjellige genestealers-typer på den ene siden og fraksjonene Dark Angels, Ultramarines, Blood Angels og Space Wolves på den andre.

Som seg hør og bør kan vi se frem til to omfattende enspillerkampanjer, samt muligheten til å spille med andre over nettet. I tillegg inkluderes et redigeringsverktøy som lar deg lage egne spillbrett.

Utvikleren er Cyanide, og det er Focus Home Interactive som gir spillet ut. Lanseringen skal finne sted til høsten. Her er Steam-siden, og her er en introduksjonsvideo:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.