Underworld Ascendant har fått trailer og lanseringsvindu

Det nye spillet fra skaperne av Ultima Underworld begynner endelig å nærme seg.

Det begynner å bli en stund siden spillutviklerlegenden Paul Neurath samlet sammen en gjeng veteraner (inkludert, etter hvert, Warren Spector) for å lage en åndelig oppfølger til Ultima Underworld. Nå har teamet annonsert at spillet skal lanseres i september, og de har også sluppet en trailer.

Det er plass til farger under jorden også.
Det er plass til farger under jorden også.

Ultima Underworld for 2018

Spillet er et førstepersons actionrollespill satt til en underjordisk verden. Som i Ultima Underworld-spillene får du stor frihet til å løse ulike situasjoner slik du ønsker det, og du kan også gjøre ting som får store konsekvenser for verden rundt deg. Mye av verdenen simuleres nemlig på en dynamisk måte, og påvirkes av handlingene dine.

Underveis får du også bruke en rekke forskjellige typer våpen, og selvsagt også massevis av magiske formularer. Som du ser av traileren under, vekker spillet minner om alt fra Thief (som Paul Neurath jobbet med) til Dark Messiah of Might & Magic (som også var inspirert av Ultima Underworld-spillene). Det ser artig ut, så ta en titt:

Underworld Ascendant foregår forøvrig i samme verden som Ultima-spillene, takket være en lisensavtale med Electronic Arts som eier merkevaren. Det er bare selve Ultima-navnet som ikke er med.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.