Ta en titt på den sjarmerende Guard Duty-traileren

Denne pek-og-klikk-komedien blander fantasy og cyberpunk.

Nylig dukket det opp en trailer for det kommende pek-og-klikk-eventyret Guard Duty, og hvis du er glad i spill som Simon the Sorcerer eller Monkey Island, syntes jeg du bør ta en titt. Spillet ser nemlig svært sjarmerende ut, og jeg setter blant annet pris på alle de kule animasjonene (dette er tross alt en sjanger som ofte kan se litt statisk ut).

Ooops!
Ooops!

2D-eventyr i nittitallsstil

Guard Duty er altså en håndtegnet eventyrspillkomedie om «kjærlighet, tap og verdens undergang.» Det hele foregår i to forskjellige steder og tidsepoker, med hver sin hovedperson og historie (selv om de utvilsomt tvinnes sammen etter hvert).

I den ene delen spiller du en ridder i middelalderlandet Wrinklewood, som må redde prinsessen fra mystiske kidnappere, og i den andre spiller du en agent i cyberpunk-byen Neo London, som må prøve å redde jordkloden fra ødeleggelse.

Vi loves et intuitivt grensesnitt, logiske gåter og hjelpemidler som en rollespillaktig liste over ting som må gjøres, samt massevis av pikselkunst i 320×240-oppløsning og over 30 forskjellige låter. Lanseringen skal finne sted i løpet av årets fjerde kvartal, og her er traileren:

En kommentar om “Ta en titt på den sjarmerende Guard Duty-traileren”

  1. Leste først gåter i stedet for låter og tenkte at det var jo ikke særlig imponerende…. Hehe. Skikkelig herlig DOS-grafikk dette!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.