Fighting Fantasy-bøkene relanseres i nytt format

Fighting Fantasy Classics er en ny digital adapsjon av «velg ditt eget eventyr»-bøkene.

Tin Man Games har lang erfaring med å overføre de klassiske Fighting Fantasy-spillbøkene fra Steve Jackson og Ian Livingstone til digitale plattformer, og nå har de begynt på nytt, med en ny forretningsmodell (de gamle produktene er fortsatt tilgjengelige på Steam).

Fighting Fantasy Classics er et gratis produkt som inkluderer den sjørøverinspirerte spillboken Bloodbones (skrevet av Jonathan Green), samt muligheten til å kjøpe flere spillbøker som nedlastbart innhold. Spillet er ute på Steam, samt mobile plattformer (iOS, Android).

Hyggelig type.
Hyggelig type.

Nye bøker som DLC

De tilgjengelige spillbøkene er Caverns of the Snow Witch, Citadel of Chaos, City of Thieves, Deathtrap Dungeon, The Forest of Doom, Island of the Lizard King og The Warlock of Firetop Mountain. Flere loves i senere oppdateringer. Fullpris for hver bok er 31 kroner på Steam, men akkurat nå er det salg og de går for 23,25 kroner per stykk.

Selve hovedprogrammet inkluderer mange hjelpemidler, slik som kartleggingsfunksjoner, muligheten til å legge inn bokmerker (lagrefiler) eller til og med bare bla deg rundt manuelt (juksemaker!). Selvsagt slipper du å bruke penn og papir for å holde rede på figuregenskapene dine, hva du har plukket opp, og så videre.

Lydeffekter og musikk får du også, samt original kunst underveis. Det ser ut som Fighting Fantasy Classics får litt kritikk for mobilspill-aktige grensesnittproblemer (slik som at man tydeligvis må bla med musen). Men hovedspillet er jo gratis, så det er jo ikke noen grunn til å ikke ta en titt i det minste, om du har gode minner fra de gamle spillbøkene. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.