Kald krig-spillet Terminal Conflict får beta

Den svenske utvikleren bak storstrategispillet søker etter betatestere.

Hvis du leste vår artikkel om det kommende storstrategispillet Terminal Conflict, og tenkte «hei, dette her virker spennende – hvis de noensinne annonserer at de søker etter betatestere, så skal jeg jommen sende dem en e-post!», så er dette dagen du har ventet på. Jepp, de søker etter betatestere, og du kan sende dem en e-post.

Slik ser spillet ut.
Slik ser spillet ut.

Betatesten skal foregå via Steam, og spillet blir gjort tilgjengelig for de utvalgte testerne den 4. juli. Utviklerne ønsker seg alle typer spillere, ikke bare de med massevis av storstrategi-erfaring og heftige PC-er.

Vinn den kalde krigen (eller døm oss alle til døden)

Terminal Conflict er altså et turbasert storstrategispill satt til den kalde krigen. Du får lede en av supermaktene, og må prøve å utmanøvrere den andre – helst uten at det hele leder til atomkrig og verdens undergang. Samtidig må du forsøke å sikre at du faktisk beholder makten i ditt eget land. For å hjelpe deg har du et superavansert datasystem ved navn MIRVIN.

Om du velger å stå over betamuligheten, skal altså selve spillet lanseres i løpet av tredje kvartal. Her er en fersk trailer:

For åpenhetens skyld vil jeg påpeke at vår egen Frithjof Nikolai Wilborn har i etterkant av artikkelen han skrev fått en ubetalt stilling som PR-person for den svenske utvikleren bak spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.