Devolver Digital hadde også en E3-konferanse

Mye blod og gørr, og faktisk også et par spennende, nye annonseringer.

Spillutgiveren Devolver Digital har for andre året på rad laget en egen «E3-konferanse», der de parodierer de store utgiverne mellom en og annen spillavsløring. Jeg vet ikke om all humoren traff like godt, men jeg angrer ikke på at jeg brukte de cirka 20 minuttene det tok å se den. Det kan du gjøre på Twitch.

Serious Sam 4.
Serious Sam 4.

På tross av påstander om det motsatte, syntes jeg dessverre det ble litt for lite spill og litt for mye babbel – jeg hadde for eksempel regnet med å se litt fra det nye Serious Sam-spillet. Det er jo litt rart at de teaset det for noen uker siden, og ikke viser noe mer fra det på konferansen sin.

Men jeg har fått bekreftet at det faktisk vil vises på E3, og Steam-siden har fått noen nye bilder, samt litt ekstra informasjon. Der står det blant annet at vi får kjøre både motorsykkel og bil, i store og åpne miljøer med sideoppdrag og det hele.

Om du ikke har tid til å se hele greia, kan du se trailerne av de nyannonserte spillene under. Først ut er My Friend Pedro, et todimensjonalt actionspill som ser utrolig stilig ut. Men hvor lett det faktisk blir å kontrollere denne voldsballetten er et annet spørsmål:

Så har vi Metal Wolf Chaos XD, en nyversjon av en kultklassiker fra From Software der det skjer et statskupp i USA og presidenten som styrtes velger å sette seg inn i en «mech» for å sprenge kuppmakerne til himmels. Det kom opprinnelig kun ut i Japan, for Microsofts originale Xbox (som ingen i Japan ville ha), så salgstallene kan ikke ha vært særlig høye.

Sist ut er SCUM, som ser ut som noe «battle royale»-aktige greier:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.