Kule trailere fra Sony-konferansen

Sjekk det heftige kampsystemet i Ghost of Tsushima, og ta en titt på Remedys nye spill.

Jeg fikk ikke med meg Sonys konferanse i natt, fordi … vel, fordi Sony som vanlig holder den midt på natten. Men siden jeg skrev litt om Microsofts i går, er det bare rett og rimelig at jeg tar med denne også.

Remedys nye spill

Finske Remedy er en gammel Microsoft-partner, og det er kanskje som et lite stikk til den tidligere utgiveren at de valgte å avsløre det nye spillet sitt på Sonys E3-konferanse. Det heter Control, og traileren oser Remedy lang vei. Bare ta en titt:

Remedy lover en mer sandkasseaktig opplevelse enn det vi er vant med fra den kanten, med store muligheter til å påvirke verden rundt deg både ved hjelp av overnaturlige og mer konvensjonelle midler. Selv om spillet ble annonsert hos Sony, kommer det altså til PC og Xbox One også – neste år.

Et annet høydepunkt fra Sony er en gameplay-video fra Ghost of Tsushima, et nytt (og eksklusivt) spill fra Infamous-skaperne Sucker Punch Productions. Her liker jeg det blodige kampsystemet veldig godt; det skal ikke være slik at man kan hakke løs på folk i evigheter med et samuraisverd før de dør, og slik er det heller ikke i dette spillet. Sjekk videoen:

Jeg syntes vel ikke traileren til Trover Saves the Universe forteller så voldsomt mye om dette PS4-eksklusive plattformspillet, men det er definitivt en av de kuleste trailerne fra årets E3:

The Last of Us Part II trenger vel ingen introduksjon, og det er som vanlig fint å se Sony investere så mye i historiedrevne enspillerspill i disse tider. Du har sikkert sett dette allerede, men likevel:

Sony satser også på VR, og her er en kavalkade av kommende VR-spill. Jeg syntes spesielt Beat Saber ser ganske kult ut, som en slags åndelig oppfølger til klassiske Audiosurf:

Resident Evil 2-nyversjonen skal få en egen artikkel, tenker jeg, men i mellomtiden:

Resten av trailerne og videoene fra årets Sony-event kan du se på nettstedet E3Recap. Og her er hele konferansen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.