Hyper Sports er tilbake

Konami har annonsert en oppfølger til det klassiske sportsspillet.

Hyper Sports kom til spillehallene i 1984, som en oppfølger til Track & Field, og om du for eksempel eide Commodore 64 på åttitallet, er sjansene store for at du har vært innom spillet på ett eller annet tidspunkt. Det er et sportsspill med en serie idrettsøvelser, som svømming, leirdueskyting, gymnastikk og … vel, det var vel omtrent så langt jeg noensinne kom.

Innenfor idrettsverdenen er det ikke uvanlig med teite hårsveiser.
Innenfor idrettsverdenen er det ikke uvanlig med teite hårsveiser.

Hyper Sports R

Nå får Hyper Sports en oppfølger for Switch. Den heter Hyper Sports R, og det er nok en gang snakk om et sportsspill med en rekke ulike øvelser. Vi får både lagøvelser og individuelle øvelser denne gangen, og det blir støtte for opp til fire spillere lokalt.

Dessuten får spillet en enspillerkampanje der du kan bygge opp og trene et helt lag med idrettspersonligheter og oppleve deres individuelle historier. Utvalget øvelser inkluderer svømming og sandvolleyball, samt massevis av greier fra friidrettens verden (sprint, hinderløp, spydkasting, høydehopp, og så videre).

Konami har ikke sagt når Hyper Sports R skal lanseres. Trailer:

Og en liten bonus for Commodore 64-fansen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.