Fikk du med deg den herlige Sable-traileren?

Nydelig indie-spill med norsk lyddesigner.

E3 er over for denne gangen, og det er mulig at prisen for beste trailer bør gå til indie-spillet Sable, som ble presentert på et ellers litt kjedelig PC Gaming Show. Jeg tipper en stor del av dere allerede har sett den, men hvis ikke:

Sable følger ei ung jente som må utforske en åpen ørkenverden, der du fritt kan reise rundt på jakt etter ting som virker interessante. For å komme raskt frem og tilbake kan du bruke en slags svevefarkost, men når du befinner deg i og rundt ulike ruiner og slikt, er det nok best å ta utforskingen til fots.

Det ser sabla flott ut.
Det ser sabla flott ut.

Spillet har ingen kamp, og fokuset skal kun være på utforsking, gåter og historiefortelling.

Indie-spill

Sable utvikles av et lite studio som heter Shedworks, der to personer (Daniel Fineberg og Gregorios Kythreotis) står for programmering, design og grafikk. Lyddesignet er det norske Martin Kvale som står for – han har tidligere jobbet med spill som Among the Sleep og Fugl. Musikken lages av Michelle Zauner fra Japanese Breakfast.

Lanseringen vil finne sted sent neste år, så vi har fortsatt en stund igjen før vi kan spille dette spillet. Sable slippes på PC og Xbox One.

En kommentar om “Fikk du med deg den herlige Sable-traileren?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.