TheC64 Mini får et nytt spill

Folkene bak minikonsollen har signert en ny tittel, som vil legges inn gjennom en oppdatering.

En av fordelene til TheC64 Mini over diverse andre retromaskiner av samme type er at den enkelt kan oppdateres via USB. Nå har selskapet bak systemet røpet at en av de fremtidige oppdateringene vil inkludere et helt nytt spill – de forteller ikke hvilket, men de sier at de «vet vi kommer til å elske det.» The Last Ninja, kanskje?

En klassiker.
Snart blir det enda flere spill å skrolle seg gjennom!

Andre oppdateringer

I tillegg jobber de fortsatt med oppdateringer som skal gjøre det lettere å laste inn egne spill og konfigurere ulike kontrollere. Ærlig talt syntes jeg disse oppdateringene har tatt mer tid enn jeg hadde forventet, all den tid det er ganske lenge siden de sa de var rett rundt hjørnet.

Men det betyr i alle fall at guiden jeg skrev om hvordan man laster inn egne spill på TheC64 Mini holder seg relevant en stund til!

De forsikrer også om at de fortsatt jobber med storversjonen av TheC64, som altså får et fungerende tastatur og en rekke andre funksjoner minimaskinen ikke har. Men med tanke på hvor langsomt ting generelt går der i gården, tror jeg ikke vi skal forvente den med det første.

Har du ikke kjøpt TheC64 Mini, men lurer på hvordan den fungerer? Ta en titt på min test av systemet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.