Ro deg ned med Shape of the World

Dette indie-spillet for PC og konsoll lover oss en liten «pause fra jobb, angst og stress.»

Shape of the World er et førstepersons utforskingseventyr av typen som ofte kalles «gåsimulator», der du må reise gjennom en fargerik og psykedelisk verden og oppleve hva den har å by på. Spillskaperen skriver at det varer i én til tre timer, avhengig av hvor god tid du tar deg, og at det skal by på en liten pause fra hverdagens mas og stress.

Det ser pent ut, gjør det ikke?
Det ser pent ut, gjør det ikke?

Delvis dataskapte omgivelser

Spillet finner sted i surrealistiske miljøer befolket av merkelige dyr og planter, der dine handlinger vil kunne påvirke verden rundt deg på overraskende måter. Mye av det du ser er dessuten dataskapt, noe som sikrer at hver gjennomspilling blir unik. Ikke bare det, men hvis du går tilbake til et område du tidligere har besøkt, vil det sannsynligvis være annerledes.

Shape of the World ble nylig lansert på Steam, samt på Switch, Xbox One og PlayStation 4. Steam-versjonen koster 89 kroner. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon, og denne traileren for et inntrykk av hva spillet har å by på:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.