Xenonauts 2 har Kickstarter-suksess

XCOM-klonen har også fått en demo, så du kan teste spillet.

Om du ikke får nok av å forsvare jordkloden mot invaderende romvesener, kan du nå teste demoen av Xenonauts 2. Som originalen, er dette et strategispill med taktisk, turbasert kamp, i samme stil som XCOM-spillene. De utenomjordiske har tilsynelatende klart å etablere overherredømme på Jorden, og du må lede motstanden – akkurat som i XCOM 2, altså.

Der spillet tydeligvis skiller seg fra XCOM-spillene er at fiendene fra verdensrommet har invadert før menneskeheten rakk å avslutte den kalde krigen, og det er fortsatt fare for atomkrig mellom restene av supermaktene (funfact: i virkeligheten ble faktisk Reagan og Gorbatsjov enige om å forsvare hverandre om Jorden noensinne ble angrepet fra rommet).

Jeg hater snø.
Jeg hater snø.

Taktikk og strategi

Spillet skilter blant annet med varierte og fullstendig ødeleggbare miljøer i de taktiske kampsekvensene, mer omfattende strategiske muligheter enn i originalen, et større forskningstre med flere muligheter, og mye mer. Presentasjonen ser også ut til å ha blitt en god del forbedret siden originalen.

Utvikleren planlegger å tidliglansere spillet alllerede i september, og kjører nå en folkefinansieringskampanje på Kickstarter. Den nådde målet sitt på under tolv timer, så det virker som dette er et spill folk har lyst på. Her er presentasjonsvideoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.