Blackwell-oppfølgeren Unavowed har fått dato

Kombinerer eventyrspill og rollespill, litt som et moderne Quest for Glory.

Wadjet Eye Games har annonsert at eventyr-/rollespillhybriden Unavowed vil lanseres den 8. august. Unavowed tar oss med tilbake til universet fra Blackwell-spillene, der overnaturlige krefter fortsatt forsøker å skape trøbbel til tross for alt slitet stakkars Rosangela Blackwell måtte gjennom for å stanse dem.

Oppløsningen er dobbelt så høy som i tidligere Wadjet Eye-spill. Så selv retrografikk beveger seg fremover!
Oppløsningen er dobbelt så høy som i tidligere Wadjet Eye-spill. Så selv retrografikk beveger seg fremover!

Besatt av en demon

Spillet følger en uheldig person som har vært besatt av en demon i flere år, og blitt tvunget til å gjøre grusomme ting. Nå har en gruppe som kaller seg The Unavowed klart å befri ham eller henne (du kan selv velge) fra demonen, men det gamle livet er selvsagt i ruiner. I tillegg er politiet på sporet, og de kjøper neppe demon-forklaringen.

I tillegg til at du kan velge hvilket kjønn hovedpersonen din skal ha, kan du også velge mellom tre spillbare opprinnelseshistorier, som utvilsomt vil påvirke spillets gang. Unavowed-gjengen består av fire andre figurer, og når du reiser ut på eventyr må du bestemme hvem du skal ha med deg. Spillet har både eventyrspillaktige gåter og rollespillaktig kamp.

Om du syntes det virker interessant, kan du ta en titt på denne traileren:

Litt statiske figurer, kanskje, men ellers ser det jo solid ut.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.