Shadowrun Returns er gratis til lørdag kveld

Svipp innom Humble Store og skaff deg det kule cyberpunk-spillet gratis.

Shadowrun Returns er et isometrisk cyberpunk-rollespill som ble lansert etter en vellykket folkefinansieringskampanje på Kickstarter. Spillet finner sted i Shadowrun-universet, som kombinerer cyberpunk med fantasy-elementer – takket være en slags katastrofe har flere universer havnet i kontakt med hverandre, og dermed har jordkloden fått besøk av alt fra drager til alver og dverger.

Jeg har logget femti timer i dette spillet, sier Steam.
Jeg har logget femti timer i dette spillet, sier Steam.

Konseptet høres kanskje litt teit ut, men det fungerer faktisk veldig godt, og verden virker på en måte troverdig og kul. Dette kombineres med en spennende historie, kule bifigurer og et solid kampsystem, og resultatet er faktisk ganske godt.

Et kult spill

Jeg satte i alle fall stor pris på Shadowrun Returns da jeg spilte gjennom det for noen år siden, og Deluxe-utgaven som gis bort byr litt forbedringer og ekstra snadder. Så nå som spillet er gratis på Humble Store, anbefaler jeg virkelig at du sjekker det ut. Og når du har fullført det, har du en enda bedre oppfølger å se frem til.

Spillet er gratis frem til klokken 19.00 lørdags kveld, og det er altså en Steam-nøkkel du får (for ordens skyld, er Humble Store en offisiell partner, og ikke en tvilsom CD-nøkkel-sjappe der man ikke vet hvor nøklene kommer fra). Her er en trailer:

Nå som utvikleren Harebrained Schemes har blitt kjøpt av Paradox, aner jeg ikke hva som skjer videre med denne serien – jeg håper vi får flere Shadowrun-spill, og at de ikke bare ender opp med å lage BattleTech-ekspansjoner frem til verdens undergang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.