Gå på vegger og tak i Youropa

Dette nye indie-spillet byr på både plattformhopping og hjernetrim.

Det er en stund siden vi har skrevet om noen nylanserte indie-spill som ser kule ut, så derfor passet det greit at, vel, Youropa er et nylansert indie-spill som ser kult ut. Dette er et slags plattform/hjernetrimspill der du spiller en Youropean som kan labbe rundt på vegger og tak som om du var en edderkopp.

Jeg glemte å nevne M. C. Escher i teksten.
Jeg glemte å nevne M. C. Escher i teksten.

Noen edderkopp er du heldigvis ikke. I stedet er You-en din en humanoide med stort hode og sugekopper på armer og bein. De unike egenskapene dine kommer godt med når du nå skal utforske et sett med tredimensjonale miljøer fulle av gåter av både logisk og litt mer fysisk art. Underveis vil du også kunne skaffe deg nye egenskaper, som sikkert også blir nyttige.

Skap dine egne spill

Spillet skilter også med et redigeringsverktøy som lar deg skape dine egne nivåer fra bunnen av, faktisk mener utviklerne at du kan lage «helt nye spill» ved hjelp av systemene de har lagt inn, og påpeker at dette skal være såpass enkelt at du kan begynne å skape etter få minutter.

Youropa koster 176 kroner på Steam, men akkurat nå kan du trekke 20% av den prisen siden spillet har lanseringsrabatt. Her har du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.