Lag dine egne våpen i Mothergunship

Nå har det nye skytespillet fra skaperne av Tower of Guns fått dato (og demo).

En gjeng robotdrittsekker fra verdensrommet har stjålet all dataen vår, og den eneste løsningen er å kle seg inn i kampdrakt og sprenge dem alle i fillebiter. På egenhånd, selvsagt. For å jevne ut oddsene kan du designe dine egne våpen – og her er det ingenting som heter «for mye» kuler.

Aner ikke hva dette er, men du gjør nok bare lurt i å skyte det.
Aner ikke hva dette er, men du gjør nok bare lurt i å skyte det.

Førstepersons «bullet hell»

Mothergunship er en slags oppfølger til Tower of Guns, et førstepersons skytespill som fikk mye god kritikk. Det følger i de samme fotsporene, med delvis dataskapte miljøer fulle av utfordringer som må skytes i fillebiter, enten alene eller sammen med andre.

Underveis designer du altså dine egne drapsmidler, og utviklerne har tydelig gått for «more is more»-designfilosofien her, for her kan du snekre sammen noen rimelig absurde våpen. Men det handler ikke bare om å hive på så mange rakettkastere du kan – du må nok også tenke litt på hva som faktisk er nyttig og ikke.

Om du har lyst til å teste systemet, kan du laste ned en demo. Det ferdige spillet lanseres den 17. juli, for PC, Xbox One og PS4. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.