Savner du Contra?

Da bør du følge med på Blazing Chrome.

Noen ganger er det herlig å bare slenge seg ned i sofaen med litt skikkelig, sideskrollende 2D-action på skjermen. Heldigvis lever vi i det som rundt tusenårsskiftet ville fortonet seg som et bisarro-univers der slike spill fortsatt lages, og vi kan glede oss til spill som Blazing Chrome.

Samarbeid gjør de fleste spill bedre.
Samarbeid gjør de fleste spill bedre.

Store piksler og større eksplosjoner

Her har vi altså et sideskrollende actionspill inspirert av klassikere som Contra og Metal Slug, med heftig 2D-grafikk og massevis av eksplosjoner. Spillet finner sted i en verden der robotene har tatt over, og du må prøve å hindre dem i å utrydde menneskeheten.

Du kan velge mellom motsstandssoldaten Mavra eller den opprørske roboten Doyle, og så er det bare å hive seg ut i det, og skyte alt som beveger seg. Gjerne med en venn på laget. I tillegg til tradisjonell skyte-action inneholder spillet også sekvenser der du får sette deg på futuristiske motorsykler (uten at kulene slutter å regne av den grunn).

Blazing Chrome utvikles av et studio som heter Joymasher, som tidligere har stått for det retroinspirerte actionspillet Odallus. Det har fått omtrent ti tonn med skryt, så forhåpentligvis blir Blazing Chrome like godt. Spillet utgis av en fersk utgiver ved navn The Arcade Crew. Ta en titt på det offisielle nettstedet, og denne traileren:

Og her får du se hvordan et av nivåene i spillet arter seg:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.