To «nye» Myst-spill er tilgjengelige på nettet

Eventyrspillene Myst III: Exile og Myst IV: Revelation kan nå kjøpes via digital distribusjon.

GOG har nå relansert de to manglende Myst-spillene, slik at hele eventyrspillsagaen nå kan kjøpes via digital distribusjon. Disse spillene ble ikke utviklet av Myst-skaperen Cyan Worlds, men de har nå skaffet seg alle rettighetene, og det er de som står for relanseringen.

Myst III: Exile.
Myst III: Exile.

Myst III og IV

Myst III: Exile ble utviklet av Presto Studios, som tidligere hadde stått for The Journeyman Project-spillene, og var et svært påkostet prosjekt for sin tid. Handlingen finner sted etter hendelsene i Myst og Riven, og spillet skilter blant annet med fem nye «aldere» å utforske.

Som i resten av serien kan du se frem til rikelig med logiske nøtter, satt til lekre, dataskapte miljøer. Spillet bruker dessuten ekte skuespillere, og selv om du bare kan «hoppe» fra sted til sted, kan du se deg rundt i 360 grader.

Myst IV: Revelation ble utviklet av Ubisoft Montreal, og var nok et storprosjekt (utviklerne fikk til og med Peter Gabriel til å bidra med musikk). Ellers er det trofast mot de tidligere spillene i serien, med logiske nøtter og et grensesnitt ganske likt de andre spillene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.