Gjensyn med Red Faction Guerilla

THQ Nordic har lansert Red Faction Guerilla: Re-Mars-Tered.

Red Faction: Guerilla ble opprinnelig lansert i 2009, som en oppfølger til førstepersonsskyteren Red Faction. Der originalen var nokså lineært, er Guerilla i større grad et åpen verden-spill, der man også får muligheten til å ta noen strategiske valg underveis.

Geriljakrig på Mars

Som i originalen foregår handlingen på en fremtidsversjon av Mars, der man må lede et opprør mot den rimelig usympatiske organisasjonen Earth Defense Force. Det er du som velger hvor og når dere skal slå til for å gjøre så mye skade som mulig.

Nå har spillet fått en nyversjon, som har fått det litt kleine ordspillnavnet Red Faction Guerilla: Re-Mars-Tered Edition. Den skilter med fullstendig overhalet grafikk med blant annet forbedrede teksturer, bedre skygger og lys, og  4K-støtte.

Re-Mars-Tered Edition har kommet til PlayStation 4, Xbox One og Windows, og koster i utgangspunktet 180 kroner på Steam (der det har fått mye positive tilbakemeldinger). Akkurat nå er det en lanseringsrabatt på 50%, så prisen er rimelig hyggelige 90 kroner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.