Bygg opp en hær av kryptider i Cryptozookeeper

Robb Sherwins teksteventyr har blitt lansert på Steam.

Liker du eventyrspill og mestrer du TOUCH-metoden? I så fall kan teksteventyret Cryptozookeeper være noe for deg. Her skriver du inn kommandoer ved hjelp av tastaturet, slik som i de gode, gamle eventyrene fra Infocom.

Pokemon i teksteventyrformat?

Handlingen finner sted fem år inn i fremtiden, der du spiller en kar ved navn William Vest. Han skal egentlig bare levere noe utenomjordisk beinmarg, men det viser seg at oppdragsgiveren egentlig har noe helt annet i tankene.

Du må helst like å lese for å spille dette spillet.
Du må helst like å lese for å spille dette spillet.

Vest lures i en felle, men klarer (med din hjelp) å overleve. Dermed havner han på rømmen, men heldigvis får han også nevene i en maskin som ved hjelp av en maskin som ved hjelp av dyre-DNA kan skape virkelige versjoner av legendariske vesener som Loch Ness-monsteret og Big Foot.

Disse må så trenes opp på rollespillvis, slik at man til slutt sitter igjen med en liten hær av monstre som kan overvinne alle farene Vest møter på sin vei gjennom spillet.

Cryptozookeeper er egentlig noen år gammelt, men har nå blitt lansert på Steam. Spillet er laget av Robb Sherwin, en erfaren utvikler av teksteventyrspill, og det har fått mye ros.

Hvis Sherwins tidligere spill er noe å gå etter, kan vi forvente massevis av humor og sprø situasjoner (neppe for sarte sjeler). Steam-versjonen koster penger, men du kan finne spillet gratis på det offisielle nettstedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.