Antstream blir en strømmetjeneste for retrospill

Får over 1000 klassiske spill, og fungerer på Windows og Android.

Antstream er en ny strømmetjeneste som skal lanseres for Windows og mobil, der du kan spille over 1000 klassiske spill lisensiert fra en rekke ulike utgivere.

Kjente spillnavn

Det ser ut som systemet vil støtte spill for en rekke ulike plattformer, og eksemplene på det offisielle nettstedet inkluderer Bad Dudes vs. Dragon Ninja, Zool, Uridium, The Last Ninja og Speedball 2.

I tillegg vil nye spill legges til ukentlig. Du vil naturligvis ikke trenge å styre med emulatorer og slikt, systemet ordner alt dette selv.

Ifølge folkene bak Antstream vil systemet bruke svært optimaliserte systemer for å strømme video fra spillene direkte til enheten du spiller på.

Antstream vil først lanseres i Storbritannia, og det skal visstnok skje ganske snart. Senere vil tjenesten bli tilgjengelig for andre plattformer.

Skeptisk

Det gjenstår selvsagt å se hvor godt strømmingen fungerer i praksis, all den tid mange av disse klassikerne er spill som krever en ekstremt rask responstid. Å spille et spill som Uridium blir bortimot umulig om ikke det du gjør med kontrolleren oversettes til handling på skjermen umiddelbart.

Og det litt ironiske er jo at det her er snakk om spill som er svært små, ofte under 1 MB i størrelse – de skal nok ikke strømmes så voldsomt lenge før den størrelsen har blitt overgått ganske kraftig.

Så hva som egentlig er fordelen med strømming, utover å ta kontroll bort fra brukeren (og låse oss til en tjeneste), skjønner jeg ikke helt. Det er jo alltid bedre å eie enn å leie.

En kommentar om “Antstream blir en strømmetjeneste for retrospill”

  1. >Så hva som egentlig er fordelen med strømming, utover å ta kontroll bort fra brukeren (og låse oss til en tjeneste), skjønner jeg ikke helt. Det er jo alltid bedre å eie enn å leie.

    pris?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.