Rollespillnostalgi i Call of Sagrenar

Blir et nytt rollespill inspirert av spill som Betrayal at Krondor og Daggerfall.

Elsker du nittitallsklassikere som Betrayal at Krondor, Might & Magic VI, Star Trail og Daggerfall? I så fall bør du nok følge med på utviklingen av Call of Sagrenar, et rollespill inspiert av nevnte spill.

Handlingen starter i landsbyen Avanmoor, der stadig flere innbyggere forsvinner under uforklarlige omstendigheter. Det hele topper seg når den lokale lorden myrdes i sitt eget soverom. En ridder og hans ikke like ridderlige venn begynner å undersøke saken, og det viser seg raskt at de er på svært dypt vann.

Samtaler med andre figurer.
Samtaler med andre figurer.

Gammeldags vanskelighetsgrad

Spillet skal by på nittitallsinspirert retrografikk (der figurene spilles av ekte skuespillere) og en troverdig verden uten et eneste slim-monster, og der magi generelt er uvanlig. Dessuten må du belage deg på å følge med, for mens spillet har en loggbok, er det ingen markører eller annet som leder deg dit du må.

Dette kombineres med overlevelseselementer, der du blant annet trenger mat og drikke, må vedlikeholde våpnene dine og helst ha med deg et varmt teppe om du planlegger å sove ute.

Utvikleren av Call of Sagrenar driver en slags folkefinansieringskampanje via Patreon, der de som har tro på prosjektet kan donere noen kroner hver måned for å holde utviklingen i gang. Han anslår at det fortsatt er en god stund til spillet er ferdig, så dette er nok for de spesielt interesserte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.