Hack «alt» i Infinifactory-skaperens nye spill

Zachtronics’ nye hackerspill ser helt vanvittig ut.

Zachtronics har skapt sin egen nisje med programmeringsinspirerte hjernetrimspill, og nå tar den vesle indie-utvikleren sjangeren videre med EXAPunks, et spill der du får rollen som en hacker med en uhelbredelig sykdom. Nå har du gjort en avtale med et selskap som kan tilby medikamenter du trenger for å holde deg selv i live – for hver jobb du utfører for dem, får du én dose.

Ingen er trygge.
Ingen er trygge.

Svært avansert

Spillet lar deg hacke så godt som alt, fra banker og universiteter til TV-stasjoner, motorveiskilt, spillkonsoller og til og med din egen kropp. Du kan også skrive viruser, og til og med lage egne spill i det inebygde programmeringsspårket. Spillet får også en flerspillerkomponent, der du og andre skaper programmer som må kjempe mot hverandre.

Det ser nesten absurd avansert ut, men hjelp blir heldigvis tilgjengelig via et magasin som kalles Trash World News, der du får både instruksjoner og tips. Likevel virker det som inngangsterskelen for dette spillet er langt høyere enn i for eksempel Infinifactory og Opus Magnum, så det blir nok helst for de som liker Shenzhen I/O og TIS-100.

EXAPunks slippes i «early access» den 21. august, og det er meningen det skal få sin fulle lansering «noen måneder senere». Tidligversjonen har en fullstendig enspillerkampanje, et redigeringsverktøy, en sandkasse for de programmeringsglade og to «helt unødvendige» minispill.

Den ferdige versjonen vil nyte godt av tilbakemeldingene fra brukerne, men innholdsmessig ser det ut som tidligversjonen har omtrent alt. Her er en passende cyberpunk-aktig trailer:

2 kommentarer om “Hack «alt» i Infinifactory-skaperens nye spill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.