Capcom har relansert Mega Man X-spillene

I går kveld kom ikke bare én, men to Mega Man X-samlepakker.

Tilhengere av actionfylte plattformspill kan glede seg i dag, ettersom japanske Capcom har relansert Mega Man X-spillene i to forskjellige samlepakker som er ute på PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Mange spill

Blått mot blått.
Blått mot blått.

Den første pakken, Mega Man X Legacy Collection, inkluderer følgende spill: Mega Man X, Mega Man X2, Mega Man X3 og Mega Man X4. De første tre spillene er SNES-spill, mens det fjerde er for PS1.

Nummer to heter akkurat det samme, men med et totall på slutten, og inkluderer følgende: Mega Man X5, Mega Man X6, Mega Man X7 og Mega Man X8. De to første er fra PS1, mens de to siste er fra PS2 (og bruker 3D-grafikk).

Begge versjonene har en «boss rush»-modus, der du kan kjempe mot bosser fra de ulike spillene. Denne er identisk i begge pakkene, så du trenger ikke å kjøpe pakke nummer to for å få slåss mot bossene fra spillene der.

Pakkene får mye ros, men det er samtidig en del kritiske røster som klager over litt hakking i enkelte av spillene. Ars Technica skriver for eksempel at Switch-versjonen har problemer, mens mange brukeranmeldelser på Steam nevner det samme. Der er det også noen tips om hvordan man kan fikse evt. problemer i konfigurasjonsfilen (noe som selvsagt ikke funker på Switch).

Vi får håpe Capcom er raskt ute med å fikse problemene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.