Nå får nittitallsklassikeren Forsaken en nyversjon

Nightdive Studios har hentet actionspillet frem for en overhaling.

Forsaken er et førstepersons actionspill ikke helt ulikt Descent-spillene, der du flyr et romskip i hulesystemer og rombaser og har komplett bevegelsesfrihet i alle retninger. Spillet oppnådde en viss suksess på nittitallet, og fikk også en del oppmerksomhet på grunn av reklamekampanjen utgiver Acclaim satte i gang (se om du kan gjette hvorfor, om du ikke er på jobb).

Nyversjon neste uke

Nå har Nightdive Studios annonsert at de vil lansere en nyversjon av Forsaken, som har fått navnet Forsaken Remastered. Denne skal slippes allerede neste uke, nærmere bestemt tirsdag 31. juli. Nyutgaven kommer til både PC (Steam og GOG) og Xbox One.

Forsaken Remastered vil støtte HD-oppløsninger og kjøre med en oppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund (noe originalen slet med), og den vil også inkludere nettbasert flerspiller. I tillegg får vi noen nivåer som tidligere var eksklusive for Nintendo 64-versjonen av spillet.

Nightdive-sjef Stephen Kick forteller at hovedgrunnen til at selskapet sikret seg Forsaken-rettighetene og lagde denne nyversjonen rett og slett var at det var et av de første spillene han spilte etter at han fikk seg et 3D-akselleratorkort på PC-en, og at det dermed satte spor. Originalen kom i 1998. Her har du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.