Eksplosiv sandkasseaction i Mugsters

Redd menneskeheten fra romvesener i surrealistiske miljøer.

Dagens «kule indie-spill som ser ut til å fortjene litt oppmerksomhet» er Mugsters, som strengt tatt ikke er helt indie siden det blir gitt ut av gode, gamle Team17. Men de er jo egentlig indie selv, så det gjør ikke så mye.

Det er 30 grader her, jeg orker ikke å lage bildetekst.
Det er 30 grader her, jeg orker ikke å lage bildetekst.

Fysikksandkasse

Mugsters er uansett et actionspill satt til fargerike sandkassemiljøer der du må løpe, kjøre og fly rundt for å redde menneskeheten fra utenomjordiske kvalminger. Situasjonene løses akkurat slik du ønsker, gjerne ved hjelp av store eksplosjoner og kjedereaksjoner skapt av spillets realistiske fysikkmotor.

Om du ikke ønsker å redde verden alene kan du få med deg en venn, da alle oppdragene i kampanjemodusen har egne varianter for to spillere. Men flerspiller er (dessverre?) kun lokal, så du må helst sitte i samme sofa som medspilleren.

Jeg tror ikke det er så voldsomt mye mer å si om Mugsters, utover at det er ute på PC (Steam-versjonen koster 100 kroner), PS4, Switch og Xbox One, og har en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.