Strategispillet Steel Division får oppfølger

Steel Division 2 finner sted på østfronten under den andre verdenskrigen.

Franske Eugen Systems har annonsert en oppfølger til sanntidsstrategispillet Steel Division: Normandy 44. Det nye spillet heter bare Steel Division 2, og hopper fra vestfronten til østfronten under den andre verdenskrigen. Spillet følger Operation Bagration, som var sovjeternes knusende motangrep der tyskerne ble tvunget på en retrett som til syvende og sist endte i Berlin.

Jeg visste ikke at det var tigere i Hviterussland.
Jeg visste ikke at det var tigere i Hviterussland.

Store slagmarker

Spillet skal by på dynamiske kampanjer med høy gjenspillingsverdi, over 600 forskjellige enheter og massive kart på 150×100 kilometer, der virkelige slagmarker har blitt gjenskapt i fullskala. Flerspiller er selvsagt også inkludert, og med både samarbeidsmodus og tradisjonell kamp mellom spillerne (med opp til ti spillere på hver side).

Som før loves vi et fokus på realisme, med mange detaljer som må tas hensyn til. Du får styre «tusenvis av menn» i kamp, og må sikre at de har forsyninger underveis.

Det originale Steel Division ble gitt ut av Paradox, men oppfølgeren vil Eugen Systems tilsynelatende gi ut på egenhånd. Det kan tenkes den nylig avsluttede streiken i studioet har noe med tapet av utgiver å gjøre, men det kan selvsagt også være et valg Eugen har tatt selv, for å få kontroll over hele prosessen. Her er uansett traileren:

Det er ikke klart når spillet skal lanseres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.