I plattformspillet Semblance kan du forme miljøene

Det kritikerroste spillet er ute på PC og Switch, og blir dermed det første afrikanske spillet på en Nintendo-plattform.

Nok en dag, nok et indie-spill som fortjener litt oppmerksomhet. I dag bør du ta en titt på Semblance, et lekkert 2D-plattformspill med et spennende konsept: Det er mulig å forme plattformene ved å sprette i dem hardt nok, noe du må gjøre for å komme forbi mange av farene i spillet.

I Semblance setter du spor etter deg.
I Semblance setter du spor etter deg.

Du kan også forme din egen figur, ved å hoppe hardt nok i solide overflater.

I tillegg skilter Semblance blant annet med ikke-lineære omgivelser, noe som sikrer at du ikke trenger å (bokstavlig talt) slå hodet mot veggen om og om igjen om du setter deg fast på en av de mange gåtene i spillet.

Semblance er ute på PC/Mac (GOG og Steam) og Nintendo Switch, og ifølge Shacknews er det faktisk det første spillet utviklet i Afrika (nærmere bestemt Sør-Afrika) som noensinne har fått Nintendo-lansering. Dermed er det jo faktisk et historisk spill. Her er en trailer:

2 kommentarer om “I plattformspillet Semblance kan du forme miljøene”

  1. Hadde ikke lagt merke til at det var så billig, så tror nesten jeg må plukke det opp. Virker veldig som et Kim-spill.

    Svar
    • Følger opp meg selv her. Har spilt halvparten av denne i helga, og må innrømme jeg hadde håpet at spillet var noe bedre. Spillet er bra for all del, et typisk 7/10-spill. Leste noen steder at spillet var mer et puzzle-spill enn et plattform-spill, og det var det jeg håpet på, men det stemmer ikke i det hele tatt. Gåtene tar man med en gang, og eneste utfordringen her er plattform-elementene. Veldig kul idé da.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.