Leketogbanespillet Tracks er snart ferdig

Lag togbanen du alltid drømte om som barn.

Det er cirka ett år siden Tracks – The Train Set Game ble sluppet i «early access», og nå nærmer spillet seg ferdigstillelse. Nå har utvikleren annonsert at siden det har vokst ganske så betraktelig siden tidliglanseringen i fjor, vil prisen gå opp fra og med torsdag 2. august. Samtidig lanseres en oppdatering som implementerer full kontrollerstøtte.

Det var ikke med vilje.
Det var ikke med vilje.

Tøffere enn toget

Tracks er spillet for de av oss som alltid ønsket oss en god, gammeldags leketogbane, men aldri fikk det. Det lar oss rett og slett bygge opp våre egne baner, ved hjelp av et bredt utvalg biter, som vi så kan kjøre rundt på i førstepersons synsvinkel. Vi kan også sette opp stasjoner og byer, og frakte folk som skal til og fra jobb.

Ved første øyekast virker Tracks som en ren sandkasse, men det har også oppdrag som må løses. Der er poenget å bygge så effektive baner som mulig, for å oppnå ulike mål. Spillet skilter også med realistisk fysikk, og interaktive elementer som heiser. Du kan også lage berg-og-dalbane-aktige baner som neppe ville vært mulige i virkeligheten.

Her er en trailer laget for å demonstrere en større oppdatering rundt juletider:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.