Nå kan du spille Stardew Valley med vennene dine

Stardew Valley har fått sin etterlengtede flerspilleroppdatering.

Det er ingen hemmelighet at vi liker Stardew Valley her på Spillhistorie.no. Først ble Kristian fullstendig hektet, og så kom turen til meg. Siden han allerede hadde skrevet inntrykk-artikkel, valgte jeg å lage en stor guide i stedet – skjønt, nå bør den kanskje oppdateres litt. Den herlige livssimulatoren har nemlig fått sin største gratisoppgradering til nå.

Flerspiller

Det skal bli greit å få litt hjelp.
Det skal bli greit å få litt hjelp.

Den viktigste nyheten er at spillet nå støtter flerspiller. Det er ikke snakk om at hver spiller får sin egen gård, men i stedet kan du konstruere opp til tre separate hytter på gården din, som du så kan invitere vennene dine til å bosette seg i. Du og medspillerne vil så dele gården og økonomien, men vil ellers være uavhengige av hverandre.

Det betyr at mens dere samarbeider om gårdsdriften og innsamling av ressurser, vil hver spiller få sine egne personlige forhold til andre figurer i spillets sjarmerende verden, og romantikk blir også tilgjengelig for alle. Så det er bare å henge i hvis du skal kapre Leah før vennene dine gjør det. Man kan forøvrig også gifte seg med hverandre, om man ønsker det.

Men flerspiller er langt fra det eneste som er nytt. Vi får en ny festival, nye interaksjonsmuligheter med de eksisterende figurene, nye oppdrag og nye ting å bygge – slik som blomsterpotter, som kan brukes til å plante ting innendørs. En ny plante, som kun kan dyrkes innendørs, er også inkludert.

Du kan lese mer om de nye tingene på utviklerbloggen, og som vanlig tipper jeg at oppdateringen inkluderer noen hemmeligheter som spillerne må jobbe litt for å finne ut av. Per nå er den kun tilgjengelig for datamaskinversjonen, men den kommer til Switch senere. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.